Algemene voorwaarden

Betalingen.

Besteld u bij mij een realistische portrettekening op maat dan ontvangt u van mij een Offerte. Deze offerte dient door beide partijen in 2voud te worden ingevuld en ondertekend. Als ik deze binnen de termijn van 7 dagen van u heb ontvangen stuur ik u de nota op die conform de voorwaarden dient te worden betaald. Dan kan ik aan uw realistische portrettekening gaan beginnen en bent u verzekerd dat dat met de grootste zorg en passie gemaakt zal worden.

Voorwaarden opdracht realistische portrettekening op maat en factuur

De levertijd van een realistische portrettekening op maat in opdracht is ongeveer 3 maanden. Rekening houdend met de voltooiingsdatum is het zaak dat u het portret op tijd bij mij besteld.

Als u mij de opdracht geeft is deze bindend. Een realistische portrettekening is namelijk heel erg persoonlijk en ik begin direct nadat ik de opdracht ontvang met het voorwerk. Het is daarom niet mogelijk de opdracht in te trekken.

U kunt ervoor kiezen om het portret (op afspraak) bij mij op te halen of het portret door mij verzekerd te laten verzenden.

Voor verzekerde verzending breng ik de daarvoor gebruikelijke verzendkosten van PostNL in rekening. Deze kosten worden op de factuur vermeldt.

Nadat u een opdracht bij mij heeft geplaatst voor een realistische portrettekening, ontvangt u van mij een gespecificeerde factuur waarvan u 50% binnen een termijn van 14 dagen aanbetaalt.

Ik zal u volledig op de hoogte houden over de vorderingen van het realistisch  portret. Na uw goedkeuring ontvangt u een 2de factuur die u binnen een termijn van 7 dagen over maakt op mijn bankrekening. Na ontvangst zal ik verder gaan om uw realistische portrettekening volgens de gemaakte afspraak te voltooien en zend ik het realistisch portret naar u toe of u haalt het (op afspraak) bij mij op.

Een betalingsregeling is alleen mogelijk bij het plaatsen van een portrettekening op maat in opdracht. Ook dan kan ik pas beginnen als de aanbetaling is ontvangen. Rekening houdend met de voltooiingsdatum is het zaak dat u het portret op tijd bij mij besteld.

Als het portret klaar is en u besluit het niet af te nemen dient u toch het restant bedrag van de factuur te betalen. Tevens is teruggave van de reeds gedane betaling niet mogelijk en het portret blijft mijn eigendom.

In alle hierboven vermelde gevallen geldt dat als u niet op tijd betaalt ik genoodzaakt ben om administratiekosten in rekening te brengen.

Voorwaarden realistische Portrettekening /Exposeren/Portfolio/Reproductie/Verkoop;. 

Heb je bij mij een bestelling geplaatst voor een realistische portrettekening, dan ga je automatisch Akkoord met mijn voorwaarden om het portret waar ik een reproductie van laat maken te showen op: kunstmarkten, expositie’s, galerieën, in kranten of tijdschriften, op mijn cursussen, via fb en Instagram en alles wat mogelijk is om mijn bedrijfspromotie te waarborgen. Ik verkoop alleen portretten van dieren en andere afbeeldingen, de verkoop van personen is niet aan de orde. Mijn werk is uniek, waar regels aan verbonden zijn. Ze mogen op galerieën etc. Onder voorwaarden van de galerie/kunstmarkt etc. Gefotografeerd worden, maar NIET om te gebruiken voor eigen productie/afdrukken/studie’s en andere doeleinden. Al mijn werk heeft een auteursrechtelijke bescherming en ik zal dan ook stappen ondernemen als daar misbruik van word gemaakt. Het is bij deze ook verboden om het getekende realistische portret als extra voor u zelf of voor derden af te laten drukken, te kopiëren, te fotograferen, na te maken etc. Wilt u een reproductie van uw realistische portrettekening dan volgen hiervoor alle voorwaarden voor bestellingen van reproducties incl. lijst.

Voorwaarden bestellingen van afdrukken, kaartjes of verjaardagskalender en factuur

Alle producten kunnen besteld worden.
Er is geen betalingsregeling mogelijk.
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling (op afspraak) bij mij op te halen of uw bestelling door mij verzekerd te laten verzenden.
Voor verzekerde verzending breng ik de daarvoor gebruikelijke verzendkosten van PostNL in rekening. Deze kosten worden op de factuur vermeld.
Terugbetaling is niet mogelijk.
Er is geen sprake van een garantietermijn omdat de producten op bestelling gedrukt worden.
Nadat ik het volledige bedrag van de factuur voor uw bestelling (inclusief verzekerde verzendingskosten) ontvangen heb wordt deze naar u toegestuurd of u haalt het (op afspraak) bij mij op.

Cursus/3-deligeWorkshop realistisch portrettekenen met grafiet!                                ***na-Tekenen Kun Je Leren***
Voorwaarden cursus/3-deligeWorkshops/factuur

De cursus/3DeligeWorkshop is verdeeld over 3x 5 uur lesmateriaal waarin u stap voor stap geleerd word via stappenplannen en tips & tricks om te komen tot het opzetten en na-Tekenen van een realistisch portret. Nadat u zich bij mij heeft aangemeld voor een cursus/3-deligeWorkshop realistisch portrettekenen met grafiet ontvangt u een inschrijfformulier met voorwaarden en betalingsvoorwaarden. Ik ontvang het ingevulde inschrijfformulier/factuur binnen 7 dagen retour. (Tenzij anders is afgesproken)! Het factuurbedrag dient dan ook te zijn overgemaakt op de rek. van Ellen’s Portret-art. wat vermeld staat op het inschrijf/factuur formulier, voor vragen info@ellensportret-art.nl

kosten workshops 3x €65.00 = €195.00 in 1x te voldoen! Per overmaking of via 1-malige automatische incasso.                                        Voorkom administratiekosten door op tijd te betalen. 

 

Ook is een mondelinge toezegging bindend en bent u verplicht de kosten te betalen als u op kort termijn voor aanvang cursus/3-DeligeWorkshop afziet van deelname.
Zodra ik de betaling van U heb ontvangen bent u verzekert van deelname. U blijft verplicht de cursus/3-deligeWorkshops te voldoen volgens deze voorwaarden als u heeft toegezegd de 3delige Workshops te volgen!
Ik werk met groepjes van maximaal 12 personen. Schrijf u daarom op tijd in voor de cursus/3-DeligeWorkshops, want VOL IS VOL!!
Bij afzegging 3delige Workshops krijgt u geen geld retour, u diend echter wel de volledige kosten te betalen en u wordt op een andere datum of jaar/seizoen ingepland om toch de cursus/3-DeligeWorkshops te kunnen doen. Dit heeft reden dat er bij afzegging niet voldoende tijd is om nieuwe cursisten te krijgen. Cursisten kunnen immers niet instappen bij de 2de of 3de workshop omdat de lesstof van 15 uur is opgebouwd over deze 3 workshops!              Bij afzegging door docente wordt er een nieuwe datum gepland waarop de workshop wordt gegeven.

Locatie:                                                                  Buurtvereniging                                           “HET KRUIDENVELD”,                                          AKKERDISTEL 100,                                7891DV KLAZIENAVEEN

Voorwaarden cadeaubonnen

Cadeaubonnen van €25.00, €35.00, €50.00  zijn  vanaf de aankoopdatum, zie aankoopbewijs/betalingsbewijs, 1 jaar geldig.

Het aankoopbewijs/betalingsbewijs moet aan de cadeaubon(nen) vast zitten anders is/zijn deze niet inwisselbaar.

Alle producten die ik aanbied zijn met cadeaubonnen te koop, eventueel met bijbetaling.

Er wordt geen geld teruggegeven bij aankoop van een product dat goedkoper is dan het bedrag van de cadeaubon.

Er kan bijbetaald worden tot het bedrag van het product.

Is de einddatum van de cadeaubon(nen) verstreken dan toch graag de bon teruggeven aan mij, een ander heeft immers niets aan de cadeaubon(nen) en ik kan ze weer bruikbaar maken voor anderen.

Laat u middels een cadeaubon met bijbetaling tot minimaal 50% van het totaalbedrag een realistische portrettekening vanaf een foto op bestelling maken, houd er dan rekening mee dat die bestelling niet met een paar weken klaar is, gezien mogelijke complexiteit van het portret en verdere opdrachten.

Verzendkosten kunnen niet met een cadeaubon worden betaald.

Het aankoopbewijs/betaalbewijs wordt aan de cadeaubon(nen) vastgemaakt en netjes in een plastic hoesje met sluit-strip gedaan om zoekraken van het aankoopbewijs/betalingsbewijs en cadeaubon(nen) te voorkomen.

Bij het zoekraken van de cadeaubon(nen) of het aankoopbewijs/betalingsbewijs kunt u geen aanspraak maken op hetzij geld teruggave of een nieuwe cadeaubon nog op aanschaf van een product.